Proteinpulver er mere praktisk

Overvej du at bruge proteinpulver

Hvis du overvejer at begynde på proteinpulver, så kan der være mange ting, der kan være for eller imod, at du begynder på det. Mange af de mennesker omkring dig vil sikkert have delte meninger om det. Men en ting er sikkert. Begynder at træne meget, og har du brug for et stort indtag af proteiner, så kan det helt klart anbefales, at du begynder at benytte dig af proteinpulver. Der er flere årsager til, at det kan være en rigtig god ide for dig, hvilket jeg kommer ind på i løbet af denne korte artikel.
Men udover protein pulver, så er der mange andre kosttilskud som er vigtige for kroppen. F.eks. flere vitaminer, men også mineraler som calcium eller magnesium er vigtigt for dine kogler. Så træner du tungt, så er det vigtigt med et kosttilskud som calcium og magnesium.

Se her: Derfor bruger vi magnesium og calcium som kosttilskud

Derfor bruger jeg protein pulver

Først og fremmest så er det simpelthen bare meget mere praktisk at benytte sig af proteinpulver, når man skal så meget i fitnesscenteret, som jeg kunne forestille mig, du skal. Du er der sikkert dagligt, og så er det altså bare meget mere praktisk at have en omgang proteinpulver med, som du lige blander op, og dermed kan have med dig i en dunk, end hvis du skulle have en ordentlig omgang kylling med, for at få samme mængde protein indenbords. Altså er det i denne situation meget nemmere og meget mere praktisk at drikke proteinpulver, end hvis du skal sidde og spise kød midt i det hele.

For det andet, så er det sikkert svært at få tid til at stå og forberede sit kød hver eneste dag, især hvis du er i centeret dagligt, eller endda flere gange dagligt. Hver gang er det en god ide at få nogle proteiner, men det er altså ret besværligt at skulle forberede kød til hver eneste dag. For slet ikke at snakke om, hvor meget tid du skal bruge på at lave dit kød, så du kan spise det. Al den tid kunne du have brugt på at træne i stedet for. Det er en god pointe.

Se mere info om proteinpulver herunder

Et tredje punkt, der taler for at bruge proteinpulver i stedet for normalt kød, er eksempelvis også, at det kan gå hen og være billigere at bruge proteinpulver i stedet for kød, til at få sine proteiner fra. En stor dåse proteinpulver koster ikke alverden, og den holder sig altså til et godt stykke tid. Skal du derimod have kød til et langt stykke tid, så kan det hurtigt løbe op i rigtig mange penge. Især hvis du gerne vil have lidt andet end bare kylling hver eneste dag, til hvert evigt eneste måltid.

Sidst skal det dog også siges, at du stadig skal have dine måltider hver dag. Her er det en god ide at lave noget god mad og noget godt kød. Men det er altså bare mere praktisk at have sin dunk med sig i fitnesscenteret med sit proteinpulver i, end at skulle slæbe en bøtte med kylling med, som man skal sidde der og gnaske i sig. Måltiderne derhjemme må der gerne gøres noget ud af, det skal jeg ikke holde dig fra. Og det er også vigtig, at du får spist ordentligt, så længe du er på din diæt eller følger dit hårde træningsprogram.