Virker et kosttilskud som XL-S Medical Fedtbinder?

Det er nu igen blevet Januar og en stor del af os danskere, vil gerne smide de ekstra kilo vi tog på i julen. Derfor er interessen for slanke produkter lige nu rigtig høj. Derfor er der også en del som har spurgt mig, om produkter som XL-S Medical Fedtbinder faktisk virker? Umiddelbart lyder det jo som et super produkt. Binder op til 28% af fedtet i kosten, så den ikke optages i kroppen. Det kunne jo godt lyde som en rigtig god genvej til lige at få smidt de kilo på. Men virker produktet som lovet og taber man sig faktisk på det? Det prøver vi da lige at kigge lidt nærmere på. Men lad os lige starte med at se på hvordan det virker.

Læs om: Bør XL-S Medical Fedtbinder være en del af din slankekur?

Sådan virker Xl-S fedtbinder

Grunden til at XL-S Medical Fedtbinder virker, er at det indeholde det aktive stof Litramine. Litramine er et fiberkompleks som binder sig til fedtet i maven. Dermed bliver en del af de fedt molekyler simpelthen for store til at de kan optages igennem tyndtarmen, og kommer i stedet ud sammen med afføringen. Dermed bliver en del af den fedt som normalt ville blive optaget, og dermed bidrage til det daglige kalorie indtag, blot udskidt ubrugt af kroppen. Dette gør at du i stedet for måske at indtage for 3000 kcal på en dag, kun indtager 2800 kcal. Hvilket svare til 10 minutter på motionscyklen.
For at undgå man kommer i underskud af de fedt opløselige vitaminer som A, E og D, er disse tilsat til slankepillen, så ens daglig behov bliver opfyldt. I sidste uge så vi nærmere på Vichy og hudpleje. Går man op i den slags, så er netop vitaminer som A D og E vigtige.

Læs om: Sådan opnår du optimal hudpleje.

Kan det betale sig at smide penge efter en Fedtbinder?

Spiser man en smule mere end man burde, så kan et produkt som XL-S Medical Fedtbinder, være med til at vedligeholde ens kropsvægt. Eller give et ekstra lille skub, hvis man er i gang med en diæt. Alene vil det aldrig være effektivt nok til at kunne betale sig. Men i kombination med andre produkter, som f.eks. New Nordic Chili Burn eller XLS-Medical Carb Blocker, så begynder det at ligne noget. Smid en halv times daglig motion oven i, og der er en god chance for at du vil begynde at se nogle af de ekstra kilo forlade kroppen igen.

Som enkeltstående produkt, så syntes vil jeg ikke anbefale XL-S fedtbinder. Her er produkter som Alli eller Xenical mere effektive, men kan også give lidt flere bivirkninger. Men som et supplement til andre former for slankeprodukter, eller til dem som ikke har noget imod at smide penge efter et lidt hurtigere resultat, så vil det i nogle tilfælde give mening.

Den bedste slankekur er nu engang, en sund og varieret kost samt masser af motion.


Hvorfor bruge penge på et slanke produkt som XL-S Medical Fedtbinder?