Tyroler temafest hos billig protein

Her hos billig Protein elsker vi feste, især tema fest og udklædnings feste hvor folk kommer i flotte kostumer eller sære udklædninger. Da det desværre er alt for længe til den næste Oktoberfest, har vi istedet valg af holde vores helt egen tyroler temafest, udelukkende for de folk som er tilknyttet billigprotein.net. Så find dit bedste tyrolertøj frem og gør dig klar til årets temafest!

Fest vil blive afholdt på vores konto her i Viborg og vil finde sted lørdag d. 14 Marts klokken 17. Der er kun adgang til festen for dem som kommer udklædt i en eller anden form for tyroler kostume. Det kan f.eks. være en alpehue samt et par lederhosen, eller en flot tyrolerkjole. Der vil igennem hele aftenen blive serveret store kolde fadøl i 1 liters glas, masser af bratwürst og sauerkraut. Underholdningen vil blive tysk inspiret musik af vores helt egen Peter Hardin og hans band, de har tilbud at spille live for os et par timer, hvorefter Peter vil tage over som DJ resten af aftenen. Så find jeres gamle tyroler kostumer frem og gør klar til et brag af en fest her i Viborg, det bliver uden tvivl rigtigt sjovt. Har i ikke nogle kostumer som kan bruges, kan de købes til en fornuftig pris inde på karnevalsshoppen.dk eller i kan gå ind tyrolerudklaedning.dk og finde inspiration. Selvom det umiddelbart virker som en kategori hvor der ikke er de helt store muligheder, er der faktisk kommet en hel del at vælge imellem over de senere år. F.eks. kan man altid vælge en ternet eller prikket gul skjorte til sine lederhosen, så er ens kostume da lidt anderledes.

Da vi ved at det nogle gange kan være svært at få en taxi i Viborg i starten af natten, så har vi enda sørget for transport til jer. Mor Hanne, har tilbud at sørge for kørsel i deres 8 personers bil i tidsrummet 24-02, så ønsker man gratis transporter, så er det bare med at være klar der. Dog er det kun kørsel i Viborg og omeget, så ikke noget med lige at prøve at overtale Hanne til at køre jer i byen i Århus.

Det hele er selvfølgelig gratis for både dem som er tilknyttet billigprotein.net, vores sponsorer og påhæng. Skulle man have lyst at tage en gæst med, er det også muligt, men så vil det koste en lille smule. Kontakt mig nærmere hvis i ønsker en pris på dette.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at se jer alle, og hvad i har valgt af sjove Tyroler kostumer til vores Tyroler temafest. Det kan ikke blive andet end en sjov aften. Har i yderligere spørgsmål, er det bare at sende mig en email eller sms, I har mine oplysninger. Indtil da må i have det rigtigt godt, og husk har i specielle ønsker til musikken, så er det bare at sende dem til Peter.

Hvis i har brug for inspiration til valg af kostume, så kan i besøge – http://www.tyrolerudklaedning.dk