En nybegynders erfaring med proteinpulver

untitledjpgJeg har aldrig før prøvet at benytte mig af proteinpulver, men jeg kunne godt tænke mig at give det et forsøg. Men jeg har bare ikke nogen ide om, hvor man skal købe det henne. For jeg har set rigtig mange af mine kammerater, der køber deres pulver fra udlandet og ikke herhjemme i Danmark. Spørgsmålet er så bare, om det er meget billigere at købe det fra udlandet, end fra nogle af de mange danske webshops, som der også tilbyder det. Jeg har kigget lidt på nogle af priserne, men i og med jeg ikke har så meget forstand på det, så ved jeg ikke, om jeg kigger på de rigtige mærker osv.

Når jeg har siddet og kigget på de danske webshops, så koster sådan en bøtte med 2kg proteinpulver omkring 350-400 kroner. Hvis man så tager et kig på eksempelvis den amerikanske Amazon, så kan man få 5 pund pulver til omkring 300 kroner. Og 5 pund svarer til lidt over 2 kg. Altså er der umiddelbart penge at spare, men jeg ved selvfølgelig ikke, om der er stor forskel på mærkerne og typerne af proteinpulver. Jeg har bare regnet med nogle af de første og de bedste pulvere, som jeg har kunne finde inde på de respektive webshops.
Tager man derimod et kig på den engelske Amazon, så synes jeg kun, at jeg kan finde priser, der ligger højere end de danske. Måske kan det være billigere at kigge på enkelte webshops i udlandet, i stedet for kun at kigge på Amazon. Men jeg har handlet meget på Amazon, så jeg ved, at de plejer at have nogle af de bedste priser, lige meget hvilke produkter man kigger på. Og jeg tror da også, at de priser, som man kan finde på proteinpulveret derinde, er nogle af de billigste i USA.

Fitness og træning er ikke min stærkeste side, men jeg vil meget gerne begynde at blive lidt klogere på det. For næsten alle vil have godt af at smide et par kg, og det inkluderer selvfølgelig også mig. Men jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal gribe det an endnu. Jeg går og leger lidt med tanken om at benytte mig af proteinpulver til at tabe mig med, da jeg har hørt, at det kan lade sig gøre. Men jeg ved ikke rigtig, hvordan det kan lade sig gøre at tabe sig ved at benytte sig af proteinpulveret. Så hvis du ved det, vil jeg meget gerne høre nærmere fra dig.
Selvfølgelig ved jeg, at man bare skal træne og spise sundt for at tabe sig. Men hvis man kan gøre tilværelsen lidt sødere og gøre det hele lidt nemmere ved at bruge proteinpulver til at tabe sig med, så vil det jo være langt mere at fortrække. Jeg ved ikke om man kan kategorisere det som en hemmelighed indenfor dette område, men jeg har læst om nogle succeshistorier fra folk, der har benyttet sig af denne metode og som har tabt sig en hel del kg på den måde.

Det er også grunden til, at jeg godt kunne tænke mig at lære lidt mere om den. For alle dem, som jeg har læst om, har været fra USA. Så jeg ved ikke, hvor meget hold der er i historierne. For man skal jo ikke tro på alt det, man læser på nettet. Men det lyder bare meget oprigtigt, at de har tabt sig ved at benytte sig af proteinpulver, på den måde de beskriver det på. Og så vidt jeg ved, så skulle det også være sundt at få en masse protein, eller er det mig, der er helt forkert på den?